Talentvolle keepers gezocht

22-05-2019

 

ROOSENDAAL - Wij zijn op zoek naar jou! RBC zoekt talentvolle keepers voor haar Voetbal Academie.

Waarom zou jij een overstap naar RBC willen maken? Omdat wij werken met een gestructureerde keepersopleiding die inhoudt dat in de gehele jeugdafdeling de keepers op een en dezelfde manier keeperstraining krijgen. Onze manier van keepen doen wij volgens de Pro Keepermethode. Deze methode is door onze keeperscoördinator Leo Donkersloot ontwikkeld. Met deze methode heeft hij 10 jaar lang een van de eerste keeperscholen in Nederland gerund, nl. de Brabantse Keeper School.

De trainingen worden gegeven door ervaren/gediplomeerde keeperstrainers die op de kleinste verbeterpunten letten. In onze opleiding staan een aantal punten hoog in het vaandel: initiatief nemen, een actieve houding hebben en een tikkeltje eigenwijs zijn.

Herken jij jezelf in deze punten of wil jij deze graag ontwikkelen dan nodigen wij jou van harte uit om onze opleiding te komen versterken. Doordat een aantal van onze huidige keepers vertrokken zijn naar een BVO of een andere club zoeken wij keepers voor de volgende teams: JO8, JO9, JO10, JO14, JO15, JO17 en JO19. Alle teams spelen minimaal hoofdklasse.

Meld je aan bij Leo Donkersloot voor een stagetraining door te bellen naar 06-30103052 of te mailen naar leodonkersloot@home.nl.