Uitbreiding bestuur

13-04-2019

 

ROOSENDAAL - Het bestuur van RBC zal worden versterkt met Lion de Frel. Hij zal binnen het bestuur de portefeuille voetbaltechnische zaken voor zijn rekening gaan nemen.

De Frel is geen onbekende bij RBC. Van 2016 tot halverwege 2018 was hij hoofd opleiding binnen de Voetbal Academie. Omdat zijn toenmalige werk niet meer te combineren was met die functie, moest hij noodgedwongen zijn activiteiten voor RBC staken. Sinds januari van dit jaar heeft hij een andere werkgever gevonden en weer tijd om zich voor RBC verdienstelijk te maken. 

De Frel is 30 jaar sportleraar bij defensie geweest. Het opleiden, trainen en coachen zit hem in het bloed. Zijn staat van dienst en ervaringen op voetbalgebied zijn erg ruim. Hij is trainer geweest bij Chrislandia, SC Kruisland, Sprundel, DIA, Groen-Wit, WHS en Cluzona. Ook is hij bij de KNVB districtstrainer in Zuid 1 geweest en heeft een aantal jaren de KNVB voetbalkampen georganiseerd. Bij Roosendaal heeft hij de functie van voorzitter van de technische commissie vervuld en was hij trainer van de JO19. 

Het bestuur van RBC is verheugd dat De Frel het bestuur komt versterken met zijn ervaring en kennis. Voorlopig zal hij zijn bestuursfunctie uitvoeren op interim basis. Op de eerstvolgende algemene ledenvergadering zullen de leden zijn voordracht als bestuurslid voetbaltechnische zaken dienen goed te keuren en te bekrachtigen.