RBC JO12 zoekt sponsoren

07-03-2019

 

ROOSENDAAL - Op 15 april 2019 reizen de jongens van RBC JO12 af naar Barcelona voor de Mediterranean International Cup. Een enorme kans, want aan het toernooi doen maar liefst 250 teams mee uit 40 landen. Om u een idee te geven van hun rivalen: zij zullen onder andere spelen tegen Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid en Paris St. Germain. Wij zijn hard op zoek naar sponsoren om deze jongensdroom waar te maken voor dit fantastische elftal.

RBC is in aanloop naar het toernooi de trots van de stad. Logisch, want dit is een prachtige mogelijkheid voor de jongens om ervaring op te doen. Ook kunnen zij hiermee RBC positief op de kaart zetten. Tijdens het toernooi zullen de jongens hard aan de bak moeten: er wordt in verschillende poules gespeeld. Er zullen zelfs een paar wedstrijden live worden uitgezonden.

Tot het zover is, moet er wel nog een hoop geld in worden gezameld. Het vervoer, verblijf en de kleding moeten namelijk betaald worden. Wij willen alle kinderen de kans geven om mee te gaan.

RBC JO12 sponsoren? Het elftal, bestaande uit zestien ontzettend enthousiaste kinderen, zal in ruil hiervoor uw klusjes opknappen. Ze zijn absoluut niet beroerd om voor hun droom de handen uit de mouwen te steken. Als RBC JO12 sponsor steunt u dit geweldige team én worden uw karweitjes aangepakt door de jongens.

Het elftal van RBC JO12 hoopt zoveel mogelijk sponsoren te vinden. Daarom maakte Eyedetail voor dit talentvolle elftal een promotievideo. Met de video kunnen zij een groter publiek bereiken, onder andere op social media, en hopelijk genoeg geld inzamelen.

Sponsor RBC JO12 worden? Neem contact op met Willemijn Casas: 06-21890566