RBC ontmoet Zeeuws-Vlaamse tegenstanders

19-10-2018

 

ROOSENDAAL - De wedstrijden van RBC staan de komende twee zondagen in het teken van Zeeuws-Vlaamse tegenstanders. Volgende week reist RBC af naar Clinge, maar eerst ontvangen de oranjehemden in het eigen Herstaco Stadion Philippine.

Zowel RBC als Philippine, de nummers 4 en 3 van de ranglijst, hebben drie punten nodig om in ieder geval in het spoor te blijven van koploper HVV'24. Philippine heeft een punt minder, RBC twee. Ook Roosendaal, de nummer 2, heeft een punt minder dan de lijstaanvoerder uit Hulst, dat zondag op bezoek gaat bij Virtus. Roosendaal speelt uit tegen SAB.

Ook vorig seizoen was er weinig puntverschil tussen RBC en Philippine toen zij elkaar troffen in Roosendaal. Op Hemelvaartsdag waren beide teams met elkaar in gevecht om de derde periodetitel. Die wedstrijd won RBC toen vrij gemakkelijk met 5-0, al had de Roosendaalse club vrij veel kansen nodig om op voorsprong te komen. Uiteindelijk pakte RBC drie weken later de periodetitel.

Pupil van de Week bij RBC - Philippine is Remco Heeren van JO11-2. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Wim Broekhoven uit Middelburg.

De prijs voor een wedstrijdticket bedraagt € 3. Hiermee heb je toegang tot de Zuid- en Oost tribune. RBC SeizoenClubCard houders hebben uiteraard gratis toegang.

We zien u graag aanstaande zondag in het Herstaco Stadion. Tot ziens bij RBC !