Kinderbingo werd gezellige vakantiemiddag

18-10-2018

 

ROOSENDAAL - Gistermiddag was er voor de jeugd van RBC eens geen tijd voor de bal. Concentratie werd gevraagd. Opletten voor cijfertjes. Door de activiteitencommissie was een kinderbingo georganiseerd.

Dertig kids waren naar deze middag gekomen en het werd een gezellige vakantiemiddag. Angelique en Sarina speelden hun rol als bingomasters alsof ze nooit anders doen. De catering en medewering van de overige leden van de activiteitencommissie zorgden ervoor, dat het een gezellige middag werd.

De volgende activiteit voor de kinderen is op 1 december als het Sinterklaasfeest wordt gevierd.

Graag zoeken wij nog enkele vaders, moeders, opa´s of oma´s, die graag een helpende hand willen toesteken bij diverse activiteiten. De activiteitencommissie zou er erg mee geholpen zijn!

Volgende week vrijdag 26 oktober is dan weer de Herfstbingo voor ieder die dat gezellig vindt. Wie nog mooie prijzen beschikbaar wil stellen, vragen wij u dit te laten weten via de mail aan activiteiten@RBCvoetbal.nl. Ook kunt  u aan de dames in het supporterscafé doorgeven als u een prijs beschikbaar wilt stellen. Graag tot volgende week!