Pupil van de Week: Alekos Bostantzis

03-10-2018

 

ROOSENDAAL - Inmiddels hebben we de eerste thuiswedstrijd van RBC 1 er al weer opzitten. Hoogste tijd om de rubriek "Pupil van de Week" weer op te pakken. Een nieuwe verslaggever, een vers arsenaal JO11-spelertjes.

Uw eigen reporter heeft zich ergens achteraf in de catacomben van het stadion verstopt en zit in een schemerig licht achter zijn bureau zijn interview met de pupil van deze week te schrijven. Wat was er weer een geweldige activiteit op het veld van het stadion. Het is echt genieten om al die pupillenteams te zien trainen. Zo ook de JO11-1. Het kunstgras dampt nog na van weer een geweldige training van Denise, trainster van de JO11-1. Wat een passie straalt ze uit tijdens de training. Alekos stapt voldaan met een grote glimlach de kleedkamer in, hij geeft een high five aan de teammanager. Heerlijk getraind. Alekos, een goedlachse vrolijke jongen.

Alekos Bostantzis is de linksbuiten van de JO11-1. Hij is geboren in Brasschaat. Zijn naam verraadt zijn Griekse temperament. Zijn vriendelijke glimlach moet hij wel van zijn moeder hebben. Alekos heeft eerder gespeeld bij Excelsior Essen. Daar heeft hij zijn basiskwaliteiten ontwikkeld. Als hij zijn lievelingseten spaghetti met kip op heeft, speelt hij op zijn best. Ooit hoopt hij profvoetballer te worden en als het kan bij Feyenoord. Alekos heeft al heel wat doelpunten gemaakt en assists gegeven. Hij vindt dat zijn mooiste goal tot nu toe een indraaiende corner is geweest. Alekos speelt met heel veel plezier bij RBC. De concurrentie is groot maar het is heerlijk trainen en spelen met al die goede voetballertjes om je heen. Vaak droomt Alekos over zijn wedstrijden bij RBC. Zo ook denkt hij terug aan een heel mooi moment.  Tijdens een toernooi in Rotterdam had hij met zijn team nog geen doelpunt gescoord. Zou het hen nog lukken? En ja hoor Alekos scoorde en iedereen was zo enorm blij.

Zo, tot zover de Pupil van de Week. Noud komt mij uit mijn gedachten halen. Wat een leuke jongen heb ik gesproken. Alekos is te bewonderen bij de volgende thuiswedstrijd van RBC 1. Terneuzen komt op bezoek. RBC 1 moet blij zijn met deze Pupil van de Week want Alekos gaat ervoor zorgen dat we weer gaan winnen.