RBC tekent overeenkomst met Dotcomsport

27-09-2018

 

ROOSENDAAL - Gisteravond hebben RBC en Dotcomsport een samenwerkingsovereenkomst getekend en vond uitlevering plaats van het spelervolgsysteem Dotcomclub. De overeenkomst werd namens RBC ondertekend door Ardin van Nijnatten (coördinator spelervolgsysteem) en namens Dotcomsport door Jesse Oving. Dit betekent dat RBC de komende jaren gaat werken met het spelervolgsysteem Dotcomclub.

In het Herstaco Stadion werden de coördinatoren, trainers, studiebegeleiders en scouts geïnformeerd en geschoold.

Het spelervolgsysteem van Dotcomsport, waar ook een groot aantal jeugdopleidingen en -academies van betaald voetbalorganisaties en vele amateurverenigingen mee werken, is gebruiksvriendelijk. Het systeem is dé totaaloplossing voor voetbalorganisaties, samengesteld voor en door trainers, coördinatoren en technische commissies van verschillende voetbalorganisaties. Bij het spelervolgsysteem staan eenvoud en betrouwbaarheid centraal en het creëert een uniforme werkwijze voor heel de voetbalorganisatie. Na een heldere demonstratie van het spelervolgsysteem was de keuze voor RBC snel gemaakt.

Het spelervolgsysteem is in staat om alle geledingen binnen de voetbalorganisatie van RBC te ondersteunen. Het systeem waarborgt de continuïteit van de voetbal academie en zorgt ervoor dat de club minder kwetsbaar is bij verlies van belangrijk technisch kader.

Ook dient het spelervolgsysteem als stabiel platform binnen RBC en zorgt het verder voor een gestructureerde en uniforme opleidingsweg, die bijdraagt aan de optimale ontwikkeling van onze voetballers. De webbased applicatie is, in combinatie met mobiele telefoon, pc of tablet, de ideale assistent van iedere trainer, coördinator en technisch management.