Nieuwe sponsoren

02-10-2018

 

ROOSENDAAL - Onlangs is de RBC sponsorgroep weer uitgebreid met twee nieuwe sponsoren. Het betreft GLOSS en Vaillant. Met de gemeente Roosendaal is een marketing samenwerking aangegaan.

GLOSS is een inspirerende glossy dat het leven van nationale en internationale sterren dichterbij de lezer brengt. Elk nummer staat vol met reportages rondom de sterren, over hun manier van leven en wat ze dagelijks bezighoudt. GLOSS geeft altijd handige 'tips & tricks' aan de lezer en brengt daarmee meer dan alleen interviews, reportages en nieuws. GLOSS is een magazine voor de moderne 40+ vrouw. Naast glamour, lifestyle, beauty en fashion verwent GLOSS de lezer elke editie met de mooiste cadeaus om te winnen. Zo heb je elke editie weer een aangename mix van alles wat je bezighoudt om het leven sprankelender, mooier en dus meer GLOSS te maken. GLOSS wordt uitgegeven door Audax Publishing uit Amsterdam. RBC is met deze uitgever een driejarige overeenkomst aangegeaan. Als je meer info wilt over GLOSS of een abonnement, klik dan hier.

Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. Als een van Europa's leidende fabrikanten van verwarmingstechnologieën is 'vooruitdenken' een cultuur die door het hele bedrijf wordt omarmd. De producten van Vaillant hebben een hoge energie-efficiëntie, lage emissies, en hebben een benijdenswaardige reputatie wat betreft prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid. De voortdurende drive om toonaangevende niveaus van klantenservice en trainingsondersteuning te bieden helpt aan te geven waarom klanten Vaillant voortdurend aanbevelen.De ultieme goedkeuring waar een merk om zou kunnen vragen. Vaillant is gevestigd in Amsterdam en heeft zich voor twee jaar aan RBC verbonden. Klik hier voor meer informatie over Vaillant.

De gemeente Roosendaal is in het kader van het 750-jarig bestaan van de stad een eenjarige marketing samenwerking aangegaan met RBC. Op 5 november 2018 bestaat Roosendaal 750 jaar. En dat wordt het hele jaar door gevierd met allerlei activiteiten en evenementen. Het is een geweldig feest voor de hele stad, georganiseerd door de hele stad. Klik hier voor alle informatie.