RBC zoekt jeugdtrainer voor onderbouw

18-09-2018

 

ROOSENDAAL - Door omstandigheden is RBC voor haar voetbal academie naarstig op zoek naar een competente jeugdtrainer voor de onderbouw. 

We zijn op zoek naar een trainer die in het bezit is van een diploma UEFA C jeugd of aan een opleiding voetbaltrainer gaat beginnen. Maar wat nog meer telt, is dat je affiniteit hebt met het jongere kind. Ben je een echte opleider, die oog heeft voor het individu en kan aansluiten bij de belevingswereld van deze leeftijdscategorie, dan ben jij de persoon die we zoeken.

Binnen onze academie ligt de focus op het ontwikkelen van het individu en werken we volgens een bepaalde structuur en organisatie om dit alles te bevorderen. We beschikken over kwalitatief goede teams, die drie keer per week trainen en op zaterdag hun wedstrijden spelen. De voetbal academie van RBC is door de KNVB regionaal gecertificeerd.

Denk je over de juiste eigenschappen en ambitie te beschikken en wil je in jezelf en in de jeugd van RBC investeren, dan is dit het juiste moment. Bij belangstelling kun je contact opnemen met Henk Vos, hoofd voetbal academie. Stuur hiervoor een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl. Een gesprek is onderdeel van de sollicitatieprocedure en mogelijk kan er ook gevraagd worden om een proeftraining te verzorgen.