Chocolade actie

13-09-2018

 

ROOSENDAAL - Met de feestdagen in aantocht hebben wij een leuke chocoladeactie.

Met Frenky's Chocolate als leverancier wil RBC u graag de mogelíjkheid bieden om zijn overheerlijke chocoladeletters te verkopen aan vrienden, bekenden, kennissen, werknemers, relaties en/of buren. Tevens biedt Frenky's u de mogelijkheid om zelf een letter te kiezen. Wij hebben gekozen voor de letter R van RBC, maar indien u voor uw bedrijf graag een andere letter wil, is dit mogelijk. Tevens kunt u uw eigen logo er op laten maken. Kosten hiervan zijn € 25 bij afname van 30 stuks. Bij afname van 100 stuks is dit geheel gratis. Je betaalt alleen € 0,50 extra voor het logo op de letter.

De verkoopprijs van een chocoladeletter van 240 gram bedraagt per stuk € 5,40 (excl. logo), met logo € 5,90.

Dus draagt u RBC een warm hart toe en wil u iemand verrassen rnet zo'n overheerlijke chocoladeletter van Frenky's Chocolate, bestel dan bij ons chocoladeletter(s). U kunt ook nog kiezen of u melk, wit of pure chocoladeletters wilt, Door middel van deze chocoladeactie hopen wij weer één van onze doelstellingen te verwezenlijken. Alle chocolade van Frenky's Chocolate wordt gefabriceerd met chocolade van Callebaut uit België.

Heb je na deze informatie nog vragen of wil je bestellen, neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar secretaris@rbcvoetbal.nl.