Jaarlijkse fotoshoot Bram Visser

20-08-2018

 

ROOSENDAAL - Vanavond was de jaarlijkse fotoshoot bij RBC. De Roosendaalse fotograaf Bram Visser legde alle spelers en begeleiders vast op de gevoelige plaat, zowel individueel als per team.

Bram Visser had het er maar druk mee. Van JO8 tot aan het 1e elftal (zie foto) zag hij aan zich voorbij komen. De portretfoto's werden gemaakt in de bioscoopzaal van het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbal Experience en de teamfoto's op het veld van het Herstaco Stadion.

De foto's zullen straks te zien zijn op onder meer de website, het infoboek en in het supporterscafé op de Wall of Future en de LED-schermen. In verband met de fotosessie werd er niet getraind vanavond.

Bram Visser Fotografie is in Roosendaal en omgeving al meer dan 40 jaar synoniem voor kwaliteit en vakmanschap. Bram Visser sleepte nationaal en internationaal al vele Awards in de wacht met zijn portretfoto’s bij Colour Art Photo, Camera D’or van Kodak en is sinds 2013 “Gold Master” bij Master Photographers Network. Wie kiest voor Bram Visser Fotografie kiest voor net iets meer: meer sfeer, meer oog voor detail en vooral ook meer creativiteit. Bij Bram Visser staat u als klant centraal: als geen ander weet hij uw wensen te vertalen in een foto die bij u past. Veel mensen zijn bang niet fotogeniek te zijn. Maakt u zich daarover geen zorg, de foto’s zijn immers bestemd voor mensen die van u houden – die willen u zien zoals u bent. Behalve voor fotografie kan men bij Bram Visser Fotografie ook terecht voor lijsten en inlijstingen. U vindt Bram Visser Fotografie aan de Raadhuisstraat 97 in Roosendaal.