Bestel nu je RBC SeizoenClubCard !

20-07-2018

 

ROOSENDAAL - Afgelopen seizoen ‘debuteerde’ RBC in de Derde Klasse. Na een moeizame start, pakten de oranje-witten alsnog de derde periodetitel maar wisten helaas niet te promoveren. Komend seizoen gaat RBC een nieuwe poging wagen. En daar kunnen we jouw steun goed bij gebruiken. Bestel daarom nu je RBC SeizoenClubCard 2018-2019 !

Om de selectie te versterken voor komend seizoen heeft RBC gezocht naar kwaliteit en routine, waarbij nadrukkelijk is gekeken naar Roosendaalse spelers met een eventueel verleden in onze jeugdopleiding tijdens de BVO-periode. Daarnaast stromen er vier jongens door vanuit JO19. Het is aan Henk Vos, onze nieuwe trainer-coach, om van de nieuwe spelers en de spelers van afgelopen seizoen een hecht collectief te smeden wat mee kan strijden om de bovenste plaatsen.

Met de RBC SeizoenClubCard heb je uiteraard gratis toegang tot de thuiswedstrijden van RBC. Maar daarnaast word je tevens lid van de vereniging en verkrijg je daarmee toegang tot de algemene ledenvergadering. Dit orgaan benoemt het bestuur, beoordeelt het gevoerde beleid, controleert de jaarrekening en stelt de begroting vast. Als stemgerechtigd lid stem je mee over alle tijdens de algemene ledenvergadering te nemen besluiten.

Voor de RBC SeizoenClubCard en het daarbij behorende lidmaatschap betaal je € 60 per seizoen (of € 40 als je 65 jaar of ouder bent). Verricht je daarnaast vrijwilligerswerkzaamheden voor de club, dan betaal je slechts € 30. RBC kan elke financiële steun gebruiken. Geef je daarom op als lid van RBC en help de oranje-witten terug naar de top!

Dus als jij wilt meebeslissen over jouw club èn RBC financieel wilt ondersteunen, stuur dan een e-mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl en vermeld daarin je voor- en achternaam, geboorteplaats en -datum, adres, postcode, woonplaats en het nummer van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs. Je ontvangt daarna een factuur voor betaling van de contributie. De huidige SeizoenClubCardhouders krijgen automatisch bericht.

Wij hopen op je steun, tot ziens bij RBC !