Mo Azaimi naar RBC

13-06-2018

 

ROOSENDAAL - RBC heeft weer een nieuwe speler toegevoegd aan de selectie voor volgend seizoen. Het is de 28-jarige Mo Azaimi van SC Kruisland.

Azaimi speelde in de jeugd voor Roosendaal en BSC. Zijn toenmalige trainer Reinald Boeren liet hem bij de groen-witten debuteren in het eerste elftal. Daarna vertrok hij naar Hoofdklasser Papendrecht, alvorens hij naar België verkaste. Zijn eerste club daar was KFC Sint Leenaarts dat uitkwam in de Vierde Klasse (nationaal). De ophef was zeer groot toen hij destijds naar buurman en vijand KFC Zwarte Leeuw overstapte dat op hetzelfde niveau uitkwam. Zijn laatste club in België was Minderhout VV dat een niveau lager speelde, in de Eerste Klasse (provinciaal). Vanwege zijn maatschappelijke carrière besloot Azaimi om weer in Roosendaal te gaan spelen en koos voor Alliance, wat toen nog in de Derde Klasse uitkwam. Sinds 2016 kwam hij uit voor Tweede Klasser SC Kruisland.

Azaimi, een echte nummer 6, kent de ambities van RBC: "Ja, RBC wil naar de Tweede Klasse en dat streven spreekt me aan. Uiteindelijk zullen we zien waar het schip strandt, maar iedereen zal volgend seizoen rekening met ons moeten houden." 

Azaimi is de vierde speler die overkomt van SC Kruisland. Eerder gaven Gino de Klerk, Marouane Hamdoune en Anass el Gamali al hun woord aan RBC.