Download de SponsorKliks app

19-06-2018

 

ROOSENDAAL - Sponsor RBC en download de app van SponsorKliks op je smartphone of tablet.

In 2017 zijn er voor het eerst meer aankopen gedaan via mobiel (smartphone en tablet) dan via desktop. En deze trend heeft zich verder doorgezet in 2018 en zal zich logischerwijs ook in de toekomst verder voortzetten.

Om het mobiele gebruik van SponsorKliks aan te moedigen, is enige tijd terug een SponsorKliks app (voor Android en Apple) ontwikkeld. Na in het begin wat kinderziekten te hebben gehad is de app nu zeer gebruiksvriendelijk te noemen.

Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van RBC. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van RBC. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat.

Selecteer alleen de eerste keer dat je de app download RBC. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om RBC te sponsoren.

Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer RBC niet vergeet gratis te sponsoren!