Quincy Schouten en Levy Schotel naar RBC

03-06-2018

 

ROOSENDAAL - Quincy Schouten (21) en Levi Schotel (20) komen volgend seizoen naar RBC. Beide spelers doorliepen de jeugdopleiding van Roosendaal en debuteerden met het 1e elftal van de club van Hulsdonk in de Eerste Klasse. Twee seizoenen geleden verlieten ze hun oude club.

Quincy Schouten (foto rechts) ging aan de slag bij Alliance. Met de rood-zwarten probeerde hij vorig seizoen RBC van de titel in de Vierde Klasse te houden, wat ondanks zijn goal in het Herstaco Stadion niet lukte. Dit seizoen kwam de Roosendaler uit voor Cluzona in de Tweede Klasse. Schouten is een verdediger die zowel op rechts als in het centrum kan spelen, maar als verdedigende middenvelder is ook een optie.

Levy Schotel (foto links) verkaste naar Tweede Klasser SC Kruisland. Daar scoorde hij in twee seizoenen twaalf competitiegoals. De nummer tien was echter toe aan iets nieuws. "Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en RBC bood mij die kans," aldus Schotel. "En of dat nou in de Derde of Tweede Klasse is, dat zien we wel."