Stem op RBC !

04-04-2018

 

ROOSENDAAL - Rabobank Zuidwest-Brabant steunt het verenigingsleven op diverse manieren. Een van deze manieren is het sponsor/donatiebudget, waarbij verenigingen en stichtingen een ‘jaarlijks steuntje in de rug’ krijgen van de Rabobank. Ieder jaar organiseren zij de Rabobank Clubkas Campagne.

In de Rabobank Clubkas Campagne biedt Rabobank Zuidwest-Brabant haar leden zeggenschap in de verdeling van hun sponsor/donatiegelden. Tijdens de stemperiode van woensdag 4 april tot en met maandag 16 april mogen alle leden van Rabobank Zuidwest-Brabant 5 stemmen uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen (maximaal 2 per vereniging/stichting). Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging of stichting.

In 2018 stelt Rabobank Zuidwest-Brabant een bedrag van € 150.000 beschikbaar voor de Clubkas Campagne. Nadat alle stemmen uitgebracht zijn, wordt dit totaalbedrag gedeeld door het totaal aantal uitgebrachte stemmen en wordt duidelijk wat de waarde per uitgebrachte stem is. Aan het bedrag dat de vereniging/stichting ontvangt, is geen minimum of maximum verbonden.

Bent u lid van de Rabobank Zuidwest-Brabant? Breng dan maximaal 2 stemmen uit op RBC. Hoe meer stemmen we binnenhalen, des te hoger is een mogelijke bijdrage. Wij rekenen op u ! Klik hier en stem !