RBC haalt flink uit tegen WHS

20-02-2018

 

ROOSENDAAL - RBC heeft het oefenduel tegen zaterdag 3e klasser WHS met ruime cijfers gewonnen. In het Herstaco Stadion werd het 9-0 voor de ploeg van trainer-coach Danny Mathijssen.

In de tweede minuut van de eerste helft was het al raak. Een voorzet van Randy Elst werd tegen de touwen gewerkt door Wesley van Zundert. Twee minuten later was het al 2-0 door een goal van Anwar Tarfit. Binnen het kwartier lag ook de derde er in. Van Zundert schoot de rebound in het doel, nadat de bal eerst tegen de paal was gekomen. Binnen het half uur liepen de Roosendalers uit naar 5-0 via Van Zundert en Nicky Vromans.

De enige keer dat WHS gevaarlijk kon worden via een corner liep het tien seconden later tegen de zesde tegentreffer aan. Van Zundert werd in de tegenaanval van RBC gelanceerd en bediende Tarfit op maat, 6-0. In de tweede helft liep RBC nog verder uit naar 9-0 via goals van Tarfit, Jovanni van Nijnatten en Van Zundert.

RBC - WHS 9-0 (6-0)

Opstelling RBC: Jeremy Troost; Mike Schalk (Michiel Kuipers), Gino Pieter (Huub Schuit), Joey Tak (Lars de Voogd), Nicky Vromans (Gino Pieter); Mujib Yaqoubi, Randy Elst (Sebastian Verhulst), Sven van Son; Kevin van Andel (Jovanni van Nijnatten), Wesley van Zundert, Anwar Tarfit

Scoreverloop: 2' Wesley van Zundert 1-0; 4' Anwar Tarfit 2-0; 12' Wesley van Zundert 3-0; 24' Wesley van Zundert 4-0; 30' Nicky Vromans 5-0; 40' Anwar Tarfit 6-0; 66' Wesley van Zundert 7-0; 71' Jovanni van Nijnatten 8-0; 83' Wesley van Zundert 9-0

Scheidsrechter: Jack Brummer