RBC naar nieuwe koploper

16-02-2018

 

ROOSENDAAL - In de laatste wedstrijd voor carnaval versloeg RBC koploper SC Gastel waardoor Hoeven de koppositie kon overnemen. Zondag treft RBC die nieuwe koploper. Zal RBC opnieuw in staat zijn om de rol van reuzendoder op zich te nemen?

Hoeven zit op dit moment in haar sterkste fase ooit. Vorig seizoen misten de blauw-witten maar nipt een historische promotie naar de Tweede Klasse. Hoeven speelde namelijk nog nooit op dat niveau. En ook dit seizoen presteert het team van trainer Eric Koenraads weer uitstekend. Het bezet op dit moment op doelsaldo de eerste plaats in de rangschikking met evenveel punten als SC Gatel en Victoria '03. In de tweede periode gaan Victoria '03 en Hoeven aan de leiding.

RBC steeg door de winst op SC Gastel naar de elfde plaats. Het heeft een voorsprong van twee punten op Groen Wit, maar de ploeg uit Princenhage heeft nog wel een wedstrijd tegoed. Trainer-coach Danny Mathijssen kan op volle sterkte afreizen naar Hoeven. Iedereen is fit.

De wedstrijd Hoeven - RBC stond oorspronkelijk vorig jaar 10 december op het programma, maar werd vanwege sneeuwval afgelast.

De aftrap op Sportpark Achter 't Hof is om 14.30 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Kees Toorenaar uit Heinkenszand.