RBC oefent tegen Madese Boys

12-01-2018

 

ROOSENDAAL - Zondag speelt RBC een oefenwedstrijd tegen tweedeklasser Madese Boys. De aftrap in het Herstaco Stadion is om 12.00 uur.

Madese Boys staat onder leiding van oud RBC-speler Mark Klippel. Hij is inmiddels aan zijn vierde seizoen bezig in Made en heeft van de rood-witten een stabiele tweedeklasser weten te maken. Ook dit seizoen draait de ploeg naar behoren en staat op de zevende plaats in de Tweede Klasse E.

RBC heeft zich in de winterstop weten te versterken met John Schot. De van het Belgische Puurs Excelsior afkomstige oud-RBC'er is nog niet officieel speelgerechtigd, maar mag uiteraard wel spelen in oefenwedstrijden. Ook Sven van Son heeft zich na zijn verblijf in Finland weer aangesloten bij de selectie. Daar tegenover staat weer wel het vertrek van Maarten Schipper. De 20-jarige verdediger kon niet meer de motivatie opbrengen om te strijden voor een plek in de basis.

Afgelopen zomer speelden beide teams nog tegen elkaar ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Made eindigde die wedstrijd in 1-1.