RBC blijft in het spoor van de koploper

06-10-2013

RBC blijft in het spoor van koploper Bavel door een 2-3 overwinning op ADVENDO in Breda. Bavel versloeg Sprundel in eigen huis met 5-0 waardoor de achterstand van RBC op de koploper vier punten blijft.

(Foto: Arthur Verbraak)

RBC kwam in Breda op een 0-1 voorsprong door Ivo Vergouwen. Toch kwam ADVENDO nog voor rust langszij. In de tweede helft kwam RBC zelfs op een 2-1 achterstand. Twintig minuten voor het einde werd Eric Lankers ingebracht en deze wissel gaf RBC vleugels. Nadat Ivo Vergouwen de gelijkmaker op het scorebord had laten noteren (zie foto), maakte Mark van der Wegen in blessuretijd uit een voorzet van Nick Smit met een kopbal de 2-3. Door inzet en strijd gingen de drie punten mee naar Roosendaal.