Kerst actie fan artikelen

12-12-2017

 

ROOSENDAAL - In de komende twee weken naar de kerst is er een speciale verkoopactie voor RBC fan artikelen. Er zijn twee prachtige aanbiedingen.

De eerste is het schitterende RBC-dekbedovertrek met je eigen naam er op. Wie wil daar nou niet onder wakker worden? Het dekbedovertrek is leverbaar in de maten 120 x 150 cm en 140 x 200 cm. En het dekbedovertrek is verlaagd in prijs! Het kost nu respectievelijk € 69,95 of € 79,95.

Daarnaast zijn er nog twee speciale actiepakketten samengesteld. Het ene pakket bestaat uit een douchegel, een handdoek en en een rugzak ter waarde van € 16,95. Het andere pakket kost € 38 en bestaat uit een kwalitatief goed regenjack, sporthandschoenen en een morf (een sport nekwarmer). Zoals u ziet, zijn alle artikelen voorzien van het RBC-logo.

Om de artikelen te verkrijgen, zijn speciale bestelformulieren beschikbaar. Deze kunt u hier downloaden. Print het formulier, vul het in en lever het in aan de bar van het supporterscafé. Hier vindt u de bestelformulieren voor het dekbedovertrek en het actiepakket

Natuurlijk kunt u ook andere RBC fan artikelen bestellen. Ga daarvoor naar de webshop.