2e druk voor 'Meer dan een eeuw oranje'

07-12-2017

 

ROOSENDAAL - Het boek over de 105-jarige geschiedenis van RBC met als titel 'Meer dan een eeuw oranje' was binnen 36 uur totaal uitverkocht. Dit overtrof onze stoutste verwachtingen.

De aanvragen bleven ook daarna binnen stromen. Daarom zijn we al snel gaan overwegen een 2e druk uit te gaan brengen. We kunnen melden dat we inmiddels opdracht aan de drukker hebben gegeven voor een tweede druk. De prijs van dit boek is € 24,95. Dit boek wordt uiterlijk 20 december geleverd, maar misschien één of tweedagen eerder. We zullen dit rond die datum hier publiceren.

U kunt het bedrag contant betalen als u het boek op komt halen of overmaken op de rekening van RBC, NL 45 RABO 0167921959 o.v.v. uw naam (graag dezelfde voorletters en achternaam die u ook gebruikt bij de aanmelding; dit om misverstanden te voorkomen!) en het woord boek.

Als de boeken binnen zijn zullen we enkele avonden organiseren in het supporterscafé van het Herstaco Stadion waarop de boeken opgehaald kunnen worden. Moeten we het opsturen dan komt er € 6,95 bij voor portokosten en vragen we u om uw adresgegevens door te geven.

Interesse om gebruik te maken van deze allerlaatste kans om in het bezit te komen van dit historische boekwerk over de geschiedenis van de oudste voetbalclub van Roosendaal? Stuur dan een mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl.