Laatste kans op 'Meer dan een eeuw oranje'

26-11-2017

 

ROOSENDAAL - RBC beschikt nog steeds over een (sluimerende) grote aanhang. Dat blijkt onder meer ook weer uit het feit dat het boek over de 105-jarige geschiedenis van de club met als titel 'Meer dan een eeuw oranje' binnen twee dagen compleet was uitverkocht.

Mensen die een boek besteld en betaald hebben kunnen dit op komen halen in het supporterscafé van het Herstaco Stadion van maandag t/m vrijdag tussen 18:30 en 20:00 uur, op zaterdag tussen 09:30 en 15:30 uur en bij thuiswedstrijden van het 1e elftal tussen 13.30 en 17.00 uur. Er zijn ook personen die het boek besteld, maar nog niet betaald hebben. Voor hen blijft het boek beschikbaar t/m vrijdag 24 november. Mocht iemand niet in de gelegenheid zijn om het op te (laten) halen dan kan het boek gereserveerd blijven; laat dit weten via een mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl.

Een groot aantal mensen heeft zich intussen in laten schrijven voor de tweede druk. Deze personen hebben allemaal een mail ontvangen met meer informatie. Het zal naar alle waarschijnlijkheid blijven bij deze tweede druk. We bieden geïnteresseerden in het boek een laatste kans om alsnog in het bezit te komen van dit fraaie boekwerk. Stuur een mail naar secretaris@rbcvoetbal.nl onder vermelding van uw naam en het aantal gewenste boeken. Dan ontvangt u nadere informatie.