'Meer dan een eeuw oranje' uitverkocht

13-11-2017

 

ROOSENDAAL - Twee dagen nadat het boek 'Meer dan een eeuw oranje' over de 105-jarige geschiedenis van RBC werd gepresenteerd, is de totale oplage geheel uitverkocht.

Voorafgaand aan de boekpresentatie hadden al veel mensen ingetekend voor het boek en afgelopen zaterdag werd het boek zeer goed verkocht. Gisteren en vandaag kwamen er nog zoveel aanvragen binnen dat RBC vanaf nu niet meer aan de vraag kan voldoen. Mensen die zich nu nog aanmelden komen op een reservelijst (op volgorde van binnenkomst).

De mensen die inmiddels bericht hebben gekregen dat hun aanvraag is gehonoreerd krijgen t/m 25 november a.s. de tijd om het boek af te halen en af te rekenen. Dat kan van maandag t/m vrijdag tussen 18.00 en 20.00 uur en op zaterdag tussen 9.00 en 15.00 uur in het supporterscafé van het Herstaco Stadion. Na deze datum gaan de niet afgehaalde boeken naar de personen op de reservelijst.

Indien de vraag naar het boek dusdanig groot is, dat het rendabel is om een tweede druk uit te brengen, neemt het bestuur dit in overweging.