Nieuwe sponsoren voor RBC

26-09-2013

 

Het aantal sponsoren van RBC blijft maar groeien. Dit keer zijn Autobedrijf Bluekens B.V. en Taxibedrijf De Groen B.V. toegetreden tot de sponsorgroep.

Autobedrijf Bluekens B.V. is de oudste Volvo dealer in Nederland en biedt een totaalservice voor uw Volvo. Als erkende Volvo dealer hebben zij zich volledig gespecialiseerd in automerk Volvo en kennen zij alle automodellen. Van klassiekers, zoals de Volvo 244 tot de nieuwste XC serie, de ervaren monteurs zijn er bekend mee. Bij Autobedrijf Bluekens B.V. kunt u terecht voor onderhoud & reparatie, schadeherstel en de aankoop van nieuwe Volvo modellen of occasions. Hierbij kunt u rekenen op een vakkundige service voor uw Volvo en een persoonlijke service op maat. Zo halen zij het beste in uw Volvo naar boven. U vindt Autobedrijf Bluekens B.V. aan de Vlierberg 9 in Roosendaal. Klik hier voor meer informatie of een afspraak.

Bij Taxibedrijf De Groen B.V. staat voor alle vormen van vervoer de service centraal. Toen in 1963 de eerste taxi ging rijden, wees oprichter Frans de Groen reeds op het belang van service en klantvriendelijkheid. Veiligheid, snelheid en comfort zijn erg belangrijk; een tevreden klant  staat echter voorop! Taxibedrijf De Groen B.V. verzorgt tevens individueel luchthavenvervoer, stijlvol vervoer voor iedere gelegenheid en zakelijk vervoer gericht op ondermeer gasten, jubilarissen, directies en vips van klanten. Taxibedrijf De Groen B.V. is gevestigd aan de Vijfhuizenberg 106 in Roosendaal. Klik hier voor informatie en reserveringen.