Veel activiteiten voor jeugd bij RBC

10-10-2017

 

ROOSENDAAL - De komende periode vinden er in het Herstaco Stadion bij RBC veel activiteiten voor de jeugd plaats. In de herfstvakantie zijn er twee activiteiten.

Op maandag 16 oktober is er de Stadion Instuif. Dan zet RBC de stadionpoort open voor jongens uit de geboortejaren 2007 t/m 2010 die graag bij RBC zouden willen komen voetballen. Dit is het moment om je bij RBC in de kijker te spelen voor volgend seizoen. Klik hier voor meer informatie. Wil je je aanmelden, klik dan hier.

Een dag later, op dinsdag 17 oktober, is de Jonger Oranje Masterclass met Juventus. Dan komen er vier trainers van de Italiaanse topclub Juventus de Nederlandse voetbaljeugd een exclusieve clinic geven in het Herstaco Stadion. Klik hier voor meer informatie. Ook die dag zijn er scouts van RBC aanwezig.

Maar ook na de herfstvakantie gaan de activiteiten door. Vanaf zondag 22 oktober gaat de RBC Voetbalschool van start. Dit is een opleiding voor jonge voetballers en keepers van zes t/m twaalf jaar, waarbij alle spelers tien weken lang training krijgen van gediplomeerde RBC-trainers. Het doel van de voetbalschool is dat ook hier spelers zich in de kijker kunnen spelen van de regionale jeugdopleiding RBC. Maar spelers komen in ieder geval naar de voetbalschool om hun eigen voetbaltalent en kwaliteiten te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.