Exclusieve Jonger Oranje Masterclass met Juventus in Roosendaal

07-10-2017

 

ROOSENDAAL - Sportmarketingbureau SportsGen organiseert op dinsdag 17 oktober een bijzonder voetbalevenement in Roosendaal. In de herfstvakantie komen vier trainers van de Italiaanse topclub Juventus de Nederlandse voetbaljeugd een exclusieve clinic geven in het Herstaco Stadion.

Masterclasses
Sinds 2012 werkt SportsGen samen met Juventus, de recordkampioen uit Italië. In de herfst- en meivakantie komen drie veldtrainers en één keeperstrainer naar Nederland om voor 100 deelnemers een exclusieve Jonger Oranje Masterclass te geven.
De JO Masterclasses worden op verschillende locaties in Nederland georganiseerd voor kinderen geboren in 2002 t/m 2010. Tijdens de JO Masterclass zullen verschillende technieken en oefeningen uitgevoerd worden op Italiaanse wijze, apart voor keepers en voor veldspelers. Vervolgens spelen de deelnemers nog een 4-tegen-4 toernooi à la de Serie A om hun geoefende techniek toe te passen in een wedstrijd. 
Aan het eind van de dag ontvangen alle deelnemers een gesigneerd certificaat als bewijs van deelname. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om op de foto te gaan met de trainers van de buitenlandse profclub.

Juventus
De beroemde club uit Turijn zal in oktober vier officiële trainers sturen. De Juventus-trainers geven op een geheel andere wijze trainingen dan wij in Nederland gewend zijn. Zo krijgen de deelnemers een andere kijk op voetbal en krijgen jonge talenten hierdoor de kans om op een echte professionele manier getraind te worden.

Roosendaal
De Juventus-trainers reizen van Turijn naar Roosendaal om hier de voetbaltalenten een echte proftraining te geven. In het Herstaco Stadion, de thuishaven van RBC, zal de JO Masterclass met Juventus gehouden worden. Ook krijgen de ouders van de deelnemers korting om een kijkje nemen in het Nationaal Voetbalmuseum De Voetbalexperience. Dit museum is ook gelegen in het Herstaco Stadion en is thuishaven van grote historische pronkstukken van het Nederlandse voetbal.

Plek
Er is nog plaats voor enkele voetballers van 6 t/m 15 jaar om zich in te schrijven. Een hele dag training van de Juventus-trainers kost slechts € 49,95.
Meer informatie en inschrijven: www.jongeroranje.nl. Of via projectleider Guus Rampaart, 06-37560322, G.Rampaart@SportsGen.nl.