Twee ploegen die willen winnen

06-10-2017

ROOSENDAAL - Zondag gaat RBC op bezoek bij Steenbergen. Voor beide ploegen telt maar een ding: winnen.

Steenbergen verloor de eerste twee wedstrijden (tegen Philippine en Victoria '03) en gaat tegen RBC op zoek naar de eerste punten. Maar ook de oranje-witten zijn gebrand op een overwinning en willen de winst op FC Bergen een goed vervolg geven.

Daarnaast heeft RBC nog een appeltje te schillen met Steenbergen vanwege de bekeruitschakeling van vorig seizoen. In die laatste wedstrijd kon RBC de blauw-witten in de eerste helft nog aardig bijbenen, maar werd na rust overlopen en verloor met 3-0.

De wedstrijd staat zondag onder leiding van scheidsrechter Van der Heyden en begint om 14.30 uur. De toegang tot Sportpark Seringenlaan is gratis.