Nieuwe tenue's voor jeugd

28-08-2017

 

WOUWSE PLANTAGE - Afgelopen zaterdag zijn in aanloop naar het nieuwe seizoen de eerste oefenwedstrijden weer gespeeld door de RBC Voetbal Academie.

Na een welverdiende zomerstop is het mooi om te zien dat niemand kan wachten om weer het veld op te gaan. En wat is er dan nog mooier dan dit in een geheel nieuw voetbaltenue te mogen doen? De eer om dit als eerste jeugdelftal te mogen doen was dit keer voor de oudste jongens van onze jeugdopleiding weggelegd, de JO19.

In het bijzijn van de nieuwe hoofdsponsor, Accessio Taal & Inburgering (foto links), en de elftalsponsor, Stukadoorsbedrijf Van Baal (foto rechts), werden door de penningmeester de shirts overhandigd aan de spelers.

De tenue's vielen goed in de smaak bij de spelers en ze waren net als de sponsoren zichtbaar trots!

Vanavond zullen alle jeugdelftallen tijdens de jaarlijkse fotoshoot acte de presence geven in het nieuwe wedstrijdtenue en komende zaterdag kunnen de eerste minuten gemaakt worden in het geheel vernieuwde tenue.

We hopen dat er veel successen in behaald gaan worden op een sportieve en strijdlustige manier! (Foto's: Arthur Verbraak)