PLUS Gommers verlengt contract als partner RBC Voetbal Academie

24-08-2017

 

ROOSENDAAL - Na al het nieuws van de afgelopen weken rondom sponsoring is er nog meer te melden over de hoofdsponsoren van de RBC Voetbal Academie. Als eerste van deze belangrijke partners kunnen we u mededelen dat PLUS Gommers het contract met RBC wederom heeft verlengd.

PLUS Gommers is vanaf het eerste moment, na de heroprichting in 2011 als sponsor betrokken geweest bij de RBC Voetbal Academie en zal ook vanaf komend seizoen weer op alle shirts te zien zijn. Dit keer echter niet op de vertrouwde voorzijde van de wedstrijdshirts, maar op de achterzijde. PLUS Gommers heeft geheel belangeloos plaats gemaakt voor een nieuwe hoofdsponsor. RBC is PLUS Gommers hiervoor heel erg dankbaar en we zijn blij dat ze als partner van de RBC Voetbal Academie wederom het vertrouwen hebben uitgesproken in de jeugdopleiding van RBC. Er is met PLUS Gommers afgesproken dat er gedurende het seizoen verder gesproken zal worden over uitbreiding van het assortiment in het supporterscafé van RBC en het organiseren van een groot opgezet PLUS Gommers Toernooi in het Herstaco Stadion. Deze afspraak komt voort uit het verlangen van Rob Gommers om voor de jeugd een gezond aanbod te hebben op sportief gebied, maar zeker ook op het gebied van voeding.

Dat de samenwerking al meer dan vijf jaar duurt is natuurlijk niet zo raar, want ondanks dat een voetbalopleiding en een supermarkt op het eerste gezicht niets met elkaar van doen lijken te hebben, zijn er echter heel veel overeenkomsten tussen PLUS Gommers en de RBC Voetbal Academie. Het draait bij PLUS Gommers om het bieden van een plek waar u zich prettig en thuis voelt. Hier werkt RBC ook hard aan.

Verder draait het bij PLUS Gommers om aandacht, kwaliteit, lokale betrokkenheid en bekendheid, het geloof in kwaliteit van lokale producten en verantwoord ondernemen. Dit zijn ook allemaal kernwaarden waar de RBC Voetbal Academie voor staat. De jeugdige talenten van de jeugdopleiding van RBC zijn hierbij te scharen onder de "lokale producten".

Voor de wekelijkse aanbiedingen van PLUS Gommers en gemakkelijk online bestellen van de aanbiedingen en andere producten klikt u hier voor de link naar de website van PLUS Gommers.

PLUS Gommers bezorgt net als bij RBC ook bij u thuis. Laat u daarom ook eens verrassen door het gemak waarmee dit alles gaat.

Dit was zeker nog niet het laatste nieuws rondom de sponsoren van RBC. Blijf de website in de gaten houden voor nog meer actueel nieuws omtrent sponsoring en een nieuwe hoofdsponsor!