Nieuwe sponsoren op achterzijde wedstrijdshirts

03-08-2017

 

ROOSENDAAL - In navolging op de eerder gepresenteerde teamsponsoren voor de kledingpakketten voor de JO19, JO17 en JO15-2 zijn er nog veel meer mogelijkheden voor sponsoring vanaf komend seizoen. Eén van de nieuwe mogelijkheden is shirtsponsoring op de achterzijde van de wedstrijdshirts onder het rugnummer. Twee van de teamsponsoren voor de trainingspakketten, te weten Stukadoorsbedrijf Van Baal en CLIJBEDI VVE & Vastgoed Management hebben ook hiervoor gekozen om hun naamsbekendheid verder te vergroten. Meer informatie over deze bedrijven kunt u vinden op www.stukadoorsbedrijfvanbaal.nl en www.vastgoedmanagement-vvebeheer.nl.

De kosten voor dit sponsorpakket "achterzijde wedstrijdshirts" zijn € 500 excl. BTW per seizoen. De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 3 seizoenen en is per individueel team beschikbaar .

Heeft ook u interesse hiervoor of kent u een bedrijf dat zich op deze wijze aan de RBC Voetbal Academie wil verbinden, dan kunt u dit melden via commercie@rbcvoetbal.nl of contact opnemen met iemand van de sponsorcommissie. Klik hier voor gegevens.

Houdt de website van RBC de komende dagen in de gaten voor nog meer nieuws op het gebied van sponsoring, want er zijn voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen nog meer commerciële successen behaald.