En dat is drie!

01-08-2017

 

ROOSENDAAL - De commerciële commissie heeft de afgelopen dagen tijdens de vakantie niet stil gezeten en na Stukadoorsbedrijf Van Baal en Clijbedi VVE & Vastgoed Management is er een derde teamsponsor die zich heeft verbonden aan RBC! Ook voor JO17 is, net als voor JO19 en JO15-2, een volledig trainings-/ en wedstrijdpakket een feit. De nieuwe sponsor is SCHOTGROEP Aannemingsbedrijf B.V. uit Heerjansdam.

SCHOTGROEP staat voor kwaliteit. Dat dit geen loze kreet is bewijzen ze dag op dag aan hun opdrachtgevers. Ze gaan net als RBC voor resultaat. Dagelijks worden er met een team van 145 medewerkers opdrachten van elk omvang uitgevoerd. Waar mogelijk werken de verschillende units binnen SCHOTGROEP samen om de projecten nog efficiënter te laten verlopen. Een familiebedrijf in hart en nieren, opgericht in 1956 met een ‘no-nonsense’ aanpak en visie. Dat is in al die jaren niet veranderd. Ze zijn betrokken, enthousiast en hebben een nuchtere blik op zaken. SCHOTGROEP Aannemingsbedrijf B.V. heeft diverse specialismen, of het nu gaat om riolering, grondwerk, straatwerk of waterbouwkundige werken.

Dat SCHOTGROEP gelooft in het ontwikkelen van talenten, wil ze met de sponsorovereenkomst met RBC onderschrijven. Daarnaast is SCHOTGROEP recent ook een overeenkomst met Rotterdam Topsport aangegaan. Ook deze sponsorovereenkomst komt voort uit het feit dat SCHOTGROEP erin gelooft dat voor het bereiken van succes er een goede topsportinfrastructuur en begeleiding moet zijn. Wij zijn dan ook trots dat ze geloof hebben in de visie en werkwijze van RBC en achter ons gaan staan met het verder ontwikkelen van de talenten van onze spelers. Klik op het logo voor meer informatie over SCHOTGROEP.