CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management teamsponsor JO15-2

13-07-2017

 

ROOSENDAAL - Trots zijn we als RBC dat we ook voor de JO15-2 een teamsponsor hebben gevonden die alle spelers zal voorzien van een volwaardig trainings- en presentatiepakket. Dit is na Stukadoorsbedrijf Van Baal de 2e partner die haar vertrouwen heeft uitgesproken in de RBC Voetbal Academie en wil op deze wijze hieraan bijdragen. De commerciële commissie hoopt dat er nog veel meer partijen het voorbeeld zullen volgen.

CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management is begin 2008 opgericht door Harold Clijsen en tot op heden uitgegroeid tot een bureau dat beheer verzorgt voor circa 140 Verenigingen van Eigenaars en zes vastgoed beheer complexen. Uiteraard is hiermee ook het aantal medewerkers uitgebreid met drie administratief medewerksters, een technisch manager en een financieel medewerkster.

Zijn ervaring, opgedaan in de laatste 15 jaar, in zowel het beheer van Verenigingen van Eigenaars als Vastgoed Management bij diverse grote en kleine beheerkantoren in het gehele land stelt hem in staat de juiste kwaliteit en service te bieden.

Het bureau weet zich te onderscheiden van vele andere bureaus door zich in het bijzonder te richten op het "totale" leven van gebouwen, installaties en terreinen. Alle aspecten, zoals financiën, administratie en techniek worden continu onder controle gehouden. Daarnaast richt het zich op de nieuwbouwfase van een gebouw en/of renovatiemomenten die een gebouw kent.

CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management wil door middel van een meer permanente advisering een Vereniging van Eigenaren en vastgoedeigenaren ondersteunen op het gebied van het beheer en onderhoud van haar onroerend goed. De filosofie van CLIJBEDI is een optimale beheersing van middelen door een integrale dienstverlening gedurende de gehele levensloop van gebouwen.

Het motto van CLIJBEDI VvE & Vastgoed Management luidt dan ook: "Goed vastgoed management is de fundering van een gebouw". Klik hier voor meer informatie.