Eerste teamsponsor bekend

11-07-2017

 

ROOSENDAAL - De commerciële commissie is achter de schermen druk bezig met het werven van sponsoren voor alle teams van de RBC Voetbal Academie. We zijn blij dat het eerste schaap over de dam is en hopelijk volgen er nu snel meer. Stukadoorsbedrijf Van Baal wordt teamsponsor van JO19.

Stukadoorsbedrijf van Baal is gevestigd op het adres De Waterman 3 te Rijsbergen. Sinds kort is er ook een vestiging in Goes geopend, aan de Ossenhoofdstraat 24a.

Het bedrijf is in 1998 opgericht door Hans van Baal, het is begonnen als eenmanszaak en in de loop van de tijd uitgegroeid tot een professioneel bedrijf waar op dit moment 25 stukadoors werkzaam zijn. Hans van Baal volgt de verrichtingen van trainer Jack Embregts al jaren en is zo te spreken over hem dat hij dat als teamsponsor wil uiten en bekrachtigen.

Stukadoorsbedrijf Van Baal is een regionaal opererend stukadoorsbedrijf en met name gericht op West-Brabant en Zeeland. De werkzaamheden verrichten ze voor zowel aannemers als particulieren. Ook diversen woningcoöperaties behoren tot haar klantenkring. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door stukadoors welke stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken.

Voor traditioneel vakmanschap - binnen & buiten stukwerk, restauratie, lijstwerk & ornamenten moet u bij Stukadoorsbedrijf Van Baal zijn. Klik hier voor meer informatie.