Laatste versterking voor RBC

16-06-2017

 

ROOSENDAAL - Op de laatste dag van de overschrijvingsperiode heeft RBC de selectie voor volgend seizoen nog weten te versterken met oud-jeugdspeler Mujib Yaqoubi.

Yaqoubi speelde vanaf de D-pupillen vier seizoenen bij RBC en werd door het faillissement gedwongen de club te verlaten. Na RBC zocht hij zijn heil bij Alliance. De laatste twee seizoenen speelde hij voor BSC. Met die laatste club degradeerde de 22-jarige Roosendaler vorige week na een verloren beslissingswedstrijd jammerlijk naar de 4e klasse.

Yaqoubi is blij met zijn terugkeer naar RBC: "Gezien het verleden van de club snap ik de ambities van RBC en daar wil ik als oud-jeugdspeler graag mijn bijdrage aan leveren. En ik ken nog een aantal jongens uit mijn vorige periode bij RBC, zoals Randy Elst en Wesley van Zundert. Met Lars de Voogd reisde ik altijd samen vanuit Zeeuws Vlaanderen naar Roosendaal. En verder ken ik ook de jongens die bij BSC en Alliance gespeeld hebben. Ik heb er zin in!" Yaqoubi is inzetbaar in de gehele voorhoede en als aanvallende middenvelder.

Naast de komst van Yaqoubi vertrokken er deze week ook nog twee spelers. Zajko Skobalj gaat naar TVC Breda en Dennis Wilting vertrekt naar Grenswachters.