Netwerken en sporten tijdens RBC-Voetbal Experience bedrijventoernooi

08-06-2017

 

 

ROOSENDAAL - Op zaterdag 10 juni zal de derde editie van het RBC-Voetbal Experience Bedrijfsvoetbal Toernooi plaatsvinden in het Herstaco Stadion. Tijdens dit evenement zullen bedrijven uit Roosendaal strijden om de RBC-Voetbal Experience Wisseltrofee.

Voor bedrijven is dit een unieke gelegenheid om te ontspannen en een gezellige dag samen te zijn, aan de teambuilding binnen je bedrijf te werken en daarnaast in contact te komen met andere ondernemers uit de regio. RBC en de Voetbal Experience houden samen dit jaarlijkse evenement.

Het zal een leuke en gezellige dag worden en natuurlijk zijn ook gezin, familie, vrienden en kennissen welkom. Zij kunnen vanuit het supporterscafé of op de tribune naar de wedstrijden kijken en de bedrijven aanmoedigen.

In het Herstaco Stadion is de Voetbal Experience gevestigd. Dit is het Nationaal Voetbalmuseum, dat deze dag ook geopend is van 11.00 uur tot 17.00 uur. Kaarten hiervoor kosten € 11 per persoon.

Vanuit het museum is het ook mogelijk om de wedstrijden te bekijken. Tijdens en na afloop van de wedstrijden kan er gezellig nagepraat worden in het supporterscafé onder het genot van een hapje en een drankje. De bedrijven ArcelorMittal, Fa. Knobel Metaalrecycling, Herstaco, Bijl profielen, DHL en Logistic Force doen mee aan de wedstrijden. Het toernooi begint om 10.30 uur en de prijsuitreiking zal ongeveer rond 16.00 uur plaatsvinden in het supporterscafé van het stadion. Het bezoeken van het toernooi is gratis. Na afloop worden teamfoto's gemaakt.

Aansluitend start de RBC Familiedag met een overheerlijke barbeque. Een mooi moment om het seizoen af te sluiten of om kennis te maken met je nieuwe team. Het hele gezin is van harte welkom.