Twee DOSKO-spelers naar RBC

19-05-2017

 

Randy Elst Wesley van Zundert

 

ROOSENDAAL - Twee spelers van het uit de Hoofdklasse gedegradeerde DOSKO spelen volgend seizoen voor RBC. Het zijn twee voormalige jeugdspelers: Randy Elst en Wesley van Zundert.

Randy Elst speelde het grootste deel van zijn voetbalcarriere bij RBC. Hij doorliep de jeugdopleiding van de D3 tot de B1. Na het faillissement vertrok hij naar Feyenoord en speelde daar vier jaar in de jeugd. Als aanvoerder van O19 kwam de middenvelder echter niet in aanmerking voor een contract en besloot daarom te vertrekken naar NAC Breda. Na een jaar bij de beloften vertrok hij naar hoofdklasser Halsteren en afgelopen seizoen speelde de 22-jarige Roosendaler dus voor DOSKO.

Ook Wesley van Zundert speelde in de jeugd bij RBC, van de D3 tot de C1. Daarna vertrok hij naar Roosendaal waar hij het tot het 1e elftal schopte. Met dit team bereikte hij destijds de 1e klasse. De laatste twee seizoenen speelde hij voor DOSKO. In zijn eerste seizoen was Van Zundert nog twee keer trefzeker in de bekerwedstrijd tegen RBC.

De twee voormalige RBC-ers willen graag hun steentje bijdragen aan de wederopstanding van hun oude club. "RBC moet gewoon weer hogerop," aldus Randy Elst. Ook Wesley van Zundert is die mening toegedaan: "Een club als RBC moet niet voor spek en bonen mee doen in de 3e klasse. RBC heeft ambitie en dat vind ik mooi." The boys are back...