Trainer worden in de RBC Voetbal Academie?

27-04-2017

 

ROOSENDAAL - De RBC Voetbal Academie behoort tot één van de beste jeugdopleidingen van amateurverenigingen in Nederland. De samenwerkingsovereenkomst met Feyenoord en het in bezit hebben van de status regionale voetbalopleiding, zijn daar een goed voorbeeld van.

Wij zijn voor onze Voetbal Academie nog op zoek naar een onderbouwtrainer (JO8 t/m JO10) die denkt zich in onze organisatie verder te kunnen ontwikkelen tot volwaardig jeugdtrainer. Ben je in het bezit van een trainersdiploma, of sta je op het punt om een opleiding te gaan volgen voor jeugdtrainer, dan kun je jezelf aanmelden voor het aankomende seizoen. Dat doe je door je c.v. en je motivering op te sturen. Dit kan tot 31 mei 2017.

RBC is een erkend leerbedrijf, dus ook studenten van CIOS en andere opleidingen zijn bij ons op het goede adres. Na een gesprek zal bij overeenstemming van beide partijen een overeenkomst aangegaan worden voor minimaal 1 seizoen.

Durf je de uitdaging aan om in een ambitieuze leeromgeving aan de slag te gaan, meld jezelf dan aan via het e-mailadres hoofdoplva@rbcvoetbal.nl.