RBC JO15 kampioen

08-04-2017

 

VLISSINGEN - RBC JO15 is vandaag kampioen geworden in de Hoofdklasse F. Door in Vlissingen met 0-7 te winnen bij directe concurrent JVOZ JO15-2 lieten de boys van trainer Ardin van Nijnatten zien dat er maar 1 ploeg was die recht had op de titel.

Door het kampioenschap promoveert RBC JO15 naar de 3e divisie. Daarmee is de gewenste doelstelling bereikt: de vier hoogste leeftijdscategoriën spelen nu op divisie niveau.

Na terugkomst in Roosendaal werden de kampioenen gehuldigd in het Herstaco Stadion. Felicitaties aan de spelers Aysar Amezian, Bob Farla, Alper Fidanboylu, Terence van der Gijzen, Cisco Groenewegen, Luka van der Heijden, Hafid Jahoui, Riyad Khidar, Bas Moelands, Jelte Pal, Samir Sanchez Perez, Sem Terlouw, Wendell Vromans en Abdel Mojib Yachou en de begeleiders Ardin van Nijnatten, Paul van Buuren, Patrick van der Heijden, Hisham Khidar en Roy de Keizer.

Op zaterdag 20 mei treedt RBC JO15 in het strijdperk voor het Kampioenschap van het district Zuid I. Tegenstanders zijn dan de kampioenen van de andere Hoofdklassen.