RBC ten strijde tegen METO

01-04-2017

 

ROOSENDAAL - Zondag trekt RBC ten strijde tegen METO. De tricolores uit Hoogerheide zijn de eerstvolgende tegenstander in het Herstaco Stadion.

Door twee achtereenvolgende overwinningen op HSC '28 en Schijf bezet METO momenteel de vierde plek op de ranglijst. In de 3e periodestand staat METO op een gedeelde tweede plaats achter de koplopers ODIO en DEVO.

RBC hoeft zich geen zorgen meer te maken voor een periodetitel. De oranje-witten wonnen de eerste twee perioden en zijn verzekerd van deelname aan de nacompetitie. Maar RBC heeft zich een hoger doel gesteld. De mannen van hoofdtrainer Danny Mathijssen jagen op de titel. Wat dat betreft deed RBC afgelopen zondag goede zaken. Door de nederlaag van Alliance bij Noordhoek herstelde RBC zich van de missstap tegen NSV. De voorsprong op de nummer 2 bedraagt nu 8 punten. Alliance heeft nog wel een wedstrijd te goed.

Wedstrijdsponsor bij RBC - METO is Sakko Tankstations, tevens shirtsponsor van RBC. Zij bieden u dagelijks een zeer breed assortiment brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue, vaste- en mobiele tanks en andere aanverwante producten met de grootst mogelijke service, flexibiliteit én bereikbaarheid, 7 dagen per week, 24 uur per dag. De wedstrijdsponsor heeft speciaal voor deze wedstrijd een extra prijs ter beschikking gesteld voor de loterij. De winnaar mag voor € 100 gratis brandstof tanken bij het Sakko Tankstation in Bergen op Zoom. Alle reden dus om loten te kopen bij de ingang van het Herstaco Stadion!

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Dekkers. Hij zal om 14.30 uur laten aftrappen. Wedstrijdtickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het Herstaco Stadion en kosten € 3. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang. De Pupil van de Week is Jordan van Boven.

Historie RBC - METO:
2014-2015     RBC - METO     0-0     4e klasse B
2015-2016     RBC - METO     4-0     4e klasse B