Profielfoto's en clubnummers voor Talk2Fans

14-03-2017

 

ROOSENDAAL - Heb je al gedacht aan je eigen profielfoto op Talk2Fans? Via het Menu (de drie puntjes bovenaan links op je App-scherm), kan je jouw profielfoto toevoegen via "Persoonlijke informatie". Altijd leuk om herkenbaar te zijn als je Talkies of foto's post in een wedstrijd!

Morgen krijgen alle leden en vrijwilligers van RBC een persoonlijke clubnummer toegestuurd via mail. Voeg het team (of de teams) waarmee je verbonden bent opnieuw toe via favorietenbeheer en bij clubnummer vul je de code in die je per mail ontvangen hebt.

Deel dit clubnummer niet met anderen, ze zorgt ervoor dat jouw privacy behouden blijft.

Zodra je deze code hebt ingevoerd, kan je via de tab "talkies" berichtjes sturen naar de andere mensen van jouw team. Mensen die RBC volgen maar niet betrokken zijn in een bepaald team) krijgen deze Talkies niet te zien (om de privacy van het team en de teamleden te respecteren).

Wat als je morgen geen clubnummer hebt ontvangen? Geen paniek, ook hiervoor zijn 3 oplossingen!

Vraag je teammanager om iemand toe te voegen aan het team (de naam van de persoon en het emailadres zijn voldoende). Zo krijgt deze persoon automatisch een clubnummer toegestuurd.

Je kan voor deze vraag ook een mailtje sturen naar media@rbcvoetbal.nl met de naam, het emailadres en het team waarin ze Talkies willen kunnen versturen.

Binnen 6 dagen ontvang je een uitnodiging (via "Deals" in de App), waarin je jezelf kan registreren en een clubnummer kan aanvragen. RBC wil dit wel onder controle houden, het zou kunnen dat je een paar dagen moet wachten op je clubnummer. Wij willen immers vermijden dat iedereen zomaar toegang krijgt tot de gesprekken binnen een team, privacy is belangrijk en wij willen er daarmee voor zorgen dat de privacy van de mensen die bij RBC betrokken zijn, gegarandeerd wordt.

Follow RBC on Talk2Fans !