RBC voor inhaalwedstrijd naar Bosschenhoofd

03-03-2017

 

ROOSENDAAL - Aanstaande zondag gaat RBC naar Bosschenhoofd voor een inhaalwedstrijd tegen DEVO. Deze wedstrijd werd op 12 februari afgelast.

In de heenwedstrijd kwam DEVO als koploper naar Roosendaal. Na een 6-0 nederlaag tegen RBC moest de ploeg van trainer René van Nijnatten de koppositie echter afstaan aan Alliance. Aanstaande zondag gaat RBC op bezoek in Bosschenhoofd, maar nu zijn de rollen omgedraaid en is RBC koploper.

Uiteraard zal DEVO er alles aan gelegen zijn het RBC heel moeilijk te gaan maken. De geel-zwarten staan op dit moment op de tiende plaats, maar hebben door de afgelasting van drie weken geleden een wedstrijd minder gespeeld. RBC voert zoals gezegd de ranglijst aan en heeft vier punten voorsprong op Alliance. De mannen van de Zundertseweg spelen overigens niet omdat hun tegenstander van drie weken geleden, NSV, een andere inhaalwedstrijd speelt.

De laatste keer dat RBC bij DEVO speelde, wonnen de oranje-witten met 0-3. Dat was in RBC's kampioensjaar 2012-2013, toen beide ploegen nog uitkwamen in de 5e klasse.

De wedstrijd tussen DEVO en RBC begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter De Graaff.