RBC wint in Woensdrecht

01-03-2017

 

WOENSDRECHT - RBC heeft vanavond het oefenduel met WVV '67 gewonnen. De Roosendalers liepen in de eerste helft snel uit naar 0-4, maar moesten daarna nog drie tegentreffers incasseren.

Het elftal van hoofdtrainer Danny Mathijssen bestond voornamelijk uit spelers van RBC JO19. Alleen Sebastian Verhulst, Dennis Wilting en Jovanni van Nijnatten van het eerste elftal maakten hun opwachting vanavond.

RBC was vooral bedrijvig via de linkerkant waar Furkan Demir weer een prima indruk achter liet. Na een kwartier kon de kleine dribbelaar de openingsgoal noteren. Ahmet Dayi maakte er daarna 0-2 van, waarna Demir opnieuw trefzeker was. De linksbuiten was daarna ook aangever van de 0-4, waarbij hij op de achterlijn zijn directe tegenstander nog wist uit te spelen en het overzicht behield en David Clement in staat kon stellen om te scoren, 0-4.

Na de 0-4 zakte het spelbeeld van RBC flink. WVV '67 kwam voor rust nog tot een tegentreffer en kwam in de slotfase van de tweede helft nog terug tot 3-4. De Roosendalers raakten alleen nog eenmaal de paal, maar konden voor de rest weinig gevaar stichten.

Het eerste elftal van RBC hervat aankomende zondag de competitie met een inhaalduel op bezoek bij DEVO.

WVV '67 - RBC 3-4 (1-4)

Scoreverloop: 0-1 Furkan Demir; 0-2 Ahmet Dayi; 0-3 Furkan Demir; 0-4 David Clement; 1-4 teg.; 2-4 teg.; 3-4 teg.