RBC hervat competitie tegen Achtmaal

17-02-2017

 

ROOSENDAAL - Na een voetballoos weekend vanwege sneeuwval, hervat RBC de competitie met een thuiswedstrijd tegen Achtmaal.

Achtmaal is 'the best of the rest'. De ploeg van trainer John van Aert staat op de derde plaats met 12 punten achterstand op RBC en 8 punten minder dan Alliance. Die derde plek op de ranglijst mag als een prima prestatie worden beschouwd. De groen-witten maken dit seizoen immers hun debuut in de 4e klasse. Ook RBC wisten ze het bijzonder moeilijk te maken in de heenwedstrijd. De oranje-witten wisten pas vlak voor tijd een zwaarbevochten 0-1 overwinning uit het vuur te slepen.

Hoofdtrainer Danny Mathijssen wil het aanstaande zondag niet op de laatste minuten laten aankomen. Met het oog op de titelstrijd is het zaak de voorsprong van vier punten op Alliance vast te houden. De nummer 2 speelt een paar kilometer verderop een thuiswedstrijd tegen DIOZ.

De wedstrijd tussen RBC en Achtmaal staat onder leiding van scheidsrechter Thobokholt. De aftrap in het Herstaco Stadion is om 14.30 uur. Wedstrijdtickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van het stadion en kosten € 3. RBC SeizoenClubCard houders hebben gratis toegang.

Wedstrijdsponsor is PLUS Gommers en Pupil van de Week is Milan Vriens.