RBC peilt interesse, wensen en behoeften bedrijfsleven

01-02-2017

 

ROOSENDAAL - RBC heeft de ambitie uitgesproken om binnen 6 tot 10 jaar terug te keren naar de top van het amateurvoetbal en op termijn weer Jupiler League te spelen. Met de hulp van een groep investeerders komt deze ambitie dichterbij, maar alleen met structurele financiële ondersteuning, lees sponsoring, kan deze terugkeer bewerkstelligd worden.

Om deze structurele financiële ondersteuning te kunnen realiseren heeft RBC input nodig van de zakelijke markt in haar verzorgingsgebied. Om mogelijke interesse te peilen en de wensen en behoeften te achterhalen van de bedrijven heeft RBC Edwin van Prooijen verzocht een enquête te houden onder bedrijven in de regio Roosendaal, West-Brabant en delen van Zeeland. Van Prooijen verricht dit onderzoek in het kader van zijn afstudeeropdracht voor de deeltijd Bachelor opleiding Commerciële Economie Sportmarketing aan Avans Hogeschool te Breda.

Om de ambities van RBC in leven te houden is het noodzakelijk dat er nu een solide financiële basis gelegd gaat worden. Indien u een eigen bedrijf heeft, wordt u vriendelijk verzocht om de genoemde enquête in te vullen en te sturen naar genoemd adres. Als u werknemer bent bij een bedrijf, vragen we u om de enquête te mailen naar uw werkgever. Tevens mag dit bericht gedeeld worden op de sociale media.

De vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd vergen. Via de volgende weblink krijgt u toegang tot de enquête: https://www.survio.com/survey/d/M3T9J0U6A7S3D8A3T

RBC dankt u alvast hartelijk voor het invullen van deze enquête.