RBC in rommelig duel langs Krabbendijke

17-01-2017

 

ROOSENDAAL - RBC heeft vanavond in het oefenduel met Krabbendijke de nederlaag van afgelopen zaterdag weggepoetst. De club uit het gelijknamige dorp werd met 5-1 verslagen.

De Roosendalers begonnen niet goed aan het duel. Krabbendijke kon gemakkelijk combineren en kreeg ook enkele grote kansen. RBC JO19-goalie Rick Eichelsheim hield zijn doel echter schoon met enkele goede reddingen Een fout in de verdediging bij Krabbendijke leverde RBC de voorsprong op. Jovanni van Nijnatten schoot goed hard raak.

Na de openingstreffer bracht Thom van Unen de stand naar 2-0. Kevin van Andel leek RBC naar 3-0 te schieten, maar de rechtsbuiten schoot van dichtbij hard tegen de keeper aan. De ingevallen Zajko Skobalj bracht de stand wel naar 3-0. Met een prachtige beweging liet hij de verdediging van de Zeeuwen kansloos.

In de tweede helft deed de ploeg uit de zaterdag derde klasse wat terug. Maar al snel na de 3-1 nam RBC verder afstand. Anwar Tarfit schoot via de onderkant van de lat raak. Tarfit leek ook de score verder uit te bouwen, maar na een mooie pass van Redouan el Allaoui vond hij de keeper op zijn weg. Daarna was het weer de beurt aan Skobalj die met een prachtige knal in de verre hoek zijn tweede van de avond noteerde.

Komende zondag speelt RBC haar laatste oefenduel. Om 12.00 uur is Zundert, dat uitkomt in de zondag tweede klasse, de tegenstander.

RBC - Krabbendijke 5-1 (3-0)

Scoreverloop: 1-0 Jovanni van Nijnatten, 2-0 Thom van Unen, 3-0 Zajko Skobalj, 3-1 Bastiaan van Dijk, 4-1 Anwar Tarfit, 5-1 Zajko Skobalj