Sponsorgroep RBC blijft groeien

11-09-2013

 

RBC kan weer een belangrijke sponsor toevoegen aan haar sponsorbestand. Afgelopen weekend bereikte RBC een meerjarige sponsorovereenkomst met Nootenboom Sport B.V. uit Barendrecht, de leverancier van het kunstgrasveld in het Herstaco Stadion. Het oude kunstgrasveld werd ook al door Nootenboom Sport B.V. aangelegd. Bij de zoektocht naar een nieuw kunstgrasveld kwam na vele offertes Nootenboom Sport B.V. wederom als beste uit de bus. Ook toonde directeur Dick Nootenboom zich zeer betrokken bij het Herstaco Stadion en RBC. Nootenboom was zeer verheugd met de opdracht en vond het heel speciaal dat hij weer een mat mocht leggen waarop RBC zou gaan voetballen.

Nootenboom Sport B.V. is dé specialist in het aanleggen en onderhouden van sportvelden en complete sportaccommodaties. Ze leveren gras- en kunstgrassystemen van topkwaliteit voor àlle takken van buitensport. Vele top- en amateurclubs in het voetbal, hockey, korfbal, tennis en tal van andere sporten maken gebruik van hun sportvelden.

Nootenboom Sport B.V., onderdeel van BAM Wegen, op haar beurt werkmaatschappij van de Koninklijke BAM Groep N.V., is een speler van landelijk formaat. Door gebruik te maken van het netwerk en de faciliteiten van BAM kunnen projecten turn-key en tegen sterk concurrerende prijzen gerealiseerd worden.

Nootenboom Sport B.V. is constant in beweging. Ze spelen snel in op allerlei nieuwe ontwikkelingen in de sport. Met hun moderne sportvloeren bieden ze de buitensporten optimale omstandigheden voor betere prestaties en sportplezier!

Klik hier om de website van Nootenboom Sport B.V. te bekijken.