Danny Mathijssen verlengt contract

17-12-2016

 

ROOSENDAAL - Danny Mathijssen blijft ook volgend seizoen hoofdtrainer van RBC. Vanmorgen ondertekende hij een nieuw contract in het bijzijn van voorzitter Jos Hermsen.

Mathijssen is al sinds 2013 aan RBC verbonden. Van 2013 tot en met 2015 was hij trainer van U15. Met dit team werd hij twee keer kampioen in de 3e divisie en won eenmaal de districtsbeker. In 2015 nam hij U19 onder zijn hoede en pakte daarmee de titel in de Hoofdklasse. Aan het eind van vorig seizoen werd hij daarnaast ook hoofdtrainer van het 1e elftal. Ook dit seizoen heeft Mathijssen nog een dubbelfunctie en traint zowel de selecties van het 1e elftal als die van JO19. Volgend seizoen gaat hij zich volledig focussen op het 1e elftal.

Voorzitter Jos Hermsen is bijzonder verheugd over het blijven van Mathijssen: "Danny heeft zowel in de jeugd als nu bij het 1e elftal laten zien dat hij een team beter kan laten voetballen. Daarnaast is Danny een echte winnaar en daaraan heeft RBC juist heel veel behoefte. Ik heb er vertrouwen in dat Danny kan bijdragen aan onze sprong voorwaarts!"

Op dit moment staat het 1e elftal onder leiding van Mathijssen bovenaan in de 4e klasse B.