• Type: Vriendschappelijk
  • Uitslag: 10- 4
  • Verslaggever: Jan-willem kuijten

Vandaag de 2e  wedstrijd RBC  J08 TEGEN Drechtstreek  J08-01

Vandaag staat de 2e wedstrijd van het nieuwe seizoen van onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 16.45 aanwezig moest zijn bij het ATIK Stadion van RBC, toen iedereen er was gingen wij gezamenlijk het sportpark op en naar de kleedkamer.

De volgende jongens waren er vandaag om een mooie resultaat weg te zetten tegen VV Drechtsreek.

1ste helft begon om 17.30

2e minuut een mooie voorzet van Ray, kon net niet aangeraakt worden door Liyaam.
4e minuut een grote kans voor Phellon die RBC op een 1-0 voorsprong laat zetten.
6e minuut een grote kans voor Liyaam die gepakt werd door de keeper.
7e minuut kwam Ray vrij voor het doel en scoorde de 2-0.
8e minuut een grote kans voor Ray maar de keeper pakte de bal.
Weer in de 8e minuut kreeg Ray een kans die net naast geschoten werd.
9e minuut een grote kans voor Liyaam die netjes werd gepakt door de keeper.
9e minuut kwam Ray snel voorbij de verdediging gerend en maakt de actie netjes en beheerst af en zo kwam RBC op een 3-0 voorsprong.
10e minuut kreeg RBC een vrijetrap die door Ray genomen werd en in de kruising belandde,  zo kwam RBC op een 4-0.
11e minuut kwam Drechtstreek terug in de wedstrijd en maakte de 4-1.
13e minuut kwam Drechtsteek er gevaarlijk uit en scoorde de 4-2.
16e minuut Corner voor Ray die voor de voeten van Phellon kwam en hij schoot op het doel alleen pakte de keeper de bal.
18e minuut kreeg Ray de bal aangespeeld en hij schoot gelijk op het doel en maakte zo de 5-2.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een fantastische 1ste helft was dit!

2e helft begon om 18.00.
22ste minuut kreeg Ray de bal en schoot de 6-2 in het doel voor RBC.
25ste minuut kreeg Drechtstreek een kans en deze werd netjes afgerond zo kwamen ze terug tot 6-3.
26ste minuut kreeg Ray de bal en die zag zijn schot in het doel belanden. Dat maakte het doelsaldo op 7-3.
28ste minuut was het weer Ray die de bal zo het netje in het doel laat bewegen 8-3.
30ste minuut kreeg Dani B. de bal en die schoot op het doel en zo kwam de 9-3 op het scorebord.
32ste minuut kwam Drechtstreek op Quinn af. Hij pakte met een mooie redding de bal.
36ste minuut kreeg RBC twee kansen een van Ray en een van Liam, deze werden beide tegen gehouden door de keeper.
36ste minuut kreeg Drechtstreek een kans en scoorde de  9-4.
37ste minuut grote kans voor Phellon, deze werd helaas tegen gehouden door de keeper.
38ste minuut grote kans voor Liyaam, ook deze werd tegen gehouden door de keeper.
40ste minuut kreeg Ray nog een grote kans die hij netjes scoorde en zo de eindstand van 10-4 op het scorebord zet.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: Drechtstreek mocht beginnen.

0-0 Redding Quinn