Vandaag onze 6e en laatste competitiewedstrijd van fase 1
RBC J08 TEGEN RKVV Roosendaal   J08-1

Vandaag staat de 6e competitiewedstrijd van het seizoen voor onze jongens op het programma.

De trainer had afgesproken dat iedereen om 08.00 aanwezig moest zijn bij het Atik Stadion, we mochten gelijk door naar de kleedkamers.
De volgende jongens waren er vandaag om een mooi resultaat weg te zetten tegen R.K.V.V Roosendaal J08-1.

1ste helft begon om 08.30
1ste minuut kwam Ray vrij voor het doel en scoorde 1-0 voor RBC.
2e minuut de corner van Ray kwam terecht bij Phellon, schoot gelijk op het doel maar de bal werd van de lijn gehaald.
3e minuut kwam RBC door goed positie spel voor het doel van RKVV Roosendaal en Dani D scoorde de 2-0.
4e  minuut een slechte uitttrap van de keeper van RKVV Roosendaal kwam terecht bij Dani D die deze actie gelijk afstrafte met een doelpunt 3-0.
4e minuut gelijk na de aftrap pakte Ray de bal af en ging alleen op het doel af en scoorde de 4-0.
5e minuut ging Ray via de zijlijn weg en gaf een voorzet en Dani D kon een doelpunt maken 5-0.
6e minuut weer gelijk na de aftrap was het Ray die goed doorjaagde op de verdediging van RKVV Roosendaal en de bal afpakte en gelijk een doelpunt wist te maken 6-0.
7e minuut was het Liyaam die een goede wedstrijd speelde op het middenveld, en nu een mogelijkheid kreeg om een doelpunt te maken.RBC kwam op een 7-0 voorsprong.
8e minuut een goede uittrap van Quinn de bal kwam terecht bij Ray en scoorde 8-0.
9e minuut door goed overspelen tussen Liam en Dani B kwam de bal bij Ray terecht die op zijn beurt Liyaam vrij zag staan en die scoorde de 9-0 voor RBC.
11e minuut kreeg Dani D een schotkans op het doel maar helaas ging de bal net naast het doel.
12e minuut gaf Liam een assist via een corner op Dani D die de 10-0 scoorde.
13e minuut kwam Ray snel langs de verdediging en gaf een voorzet op Dani D die de 11-0 in het doel schopte.
13e minuut gelijk na de aftrap kwam RKVV voor de eerste keer voor het doel en scoorde meteen. Het is 11-1.
14e minuut was het Dani D die druk zette op de keeper van RKVV Roosendaal. Hij kreeg de bal en kon gelijk scoren. Zo kwam RBC op een score van 12-1.
15e minuut kwam RKVV Roosendaal voor de tweede keer voor het doel van RBC en scoorde ze hun tweede doelpunt. Het is  12-2.
16e minuut kreeg RBC een paar kansen achter elkaar. Helaas werden deze telkens tegen gehouden of geblokt door RKVV Roosendaal.
20ste minuut was het Phellon die door de verdediging van RKVV Roosendaal kwam en alleen op het doel afging. Jammer, de keeper kwam goed uit en pakte de bal.

Kort na deze actie floot de scheidrechter af voor de rust en konden de jongens even wat gaan drinken en een kort overleg hebben met de trainer.
Wat een goede 1ste helft was dit.

2e helft begon om 09.00
21ste minuut kwam RBC door goed positie spel voor het doel en Dani D rondde de aanval goed af en zo kwam RBC op een 13-2.
23ste minuut een voorzet van Ray, werd door Rkvv Roosendaal in hun eigen doel geschoten. Zo werd het 14-2.
25ste minuut geeft Ray een diepe bal vanuit achter naar voren op Dani D, deze kwam vrij voor het doel en scoorde 15-2
26ste minuut was het de beurt aan Dani B die heel de wedstrijd goed aan het verdedigen was en nu een keer mee naar voren ging, hij wist gelijk te scoren. En dat maakte het doelsaldo op 16-2.
27ste minuut een corner van Dani B die terecht kwam bij Dani D en scoorde de 17-2.
28ste minuut was het Ray die met een bekende schot, laag in de hoek van het doel schoot en RBC kwam op een 18-2 voorsprong.
32e minuut een wisseling in de opstelling. Dani D gaat keepen. Keeper Quinn gaat voetballen.
33ste minuut was het Liam die langs de zijlijn een actie maakte en de bal voor geeft aan Ray, Ray nam hem aan en scoorde de 19-2.
35ste minuut was het onze nieuwe keeper Dani D die een redding maakte.
37ste minuut was het onze vaste keeper Quinn die een keer mocht voetballen, helaas schoot hij de bal op de paal.
38ste minuut ging Quinn langs de zijlijn weg en gaf een voorzet naar Ray die beheerst scoorde en zo de 20-2 op het scorebord zette.
40ste minuut kreeg RKVV Roosendaal nog een kans en scoorde nog een keer. Zo kwam de eindstand van 20-3 op het scorebord.

Kort na deze actie van RBC floot de scheidsrechter af voor einde wedstrijd en gingen wij nog penalty’s nemen.

Penalty serie: RKVV Roosendaal mocht beginnen.
0-0 overgeschoten